Bestelbus botst tegen auto met gastank in Nederweert

Nederweert – Op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert heeft iets na 18.00 uur een kop-staart botsing plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde voor de kruising met verkeerslichten in de rijrichting van Nederweert naar Weert. De voertuigen werden vervolgens naar de Lindenstraat verplaatst. Daar bleek dat mogelijk de trekhaak van de auto tegen de gastank van het voertuig terecht was gekomen. Daaropvolgend werd de brandweer gealarmeerd.

De Lindenstraat werd deels afgesloten en de brandweer controleerde het voertuig om te kijken of er sprake was van een gaslekkage. De bestuurster van de auto werd in een ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Uiteindelijk bleek dat er geen sprake was van een gaslek. De auto kon veilig worden afgesleept door een berger.