Nyrstar Budel is op zoek naar nieuwe collega’s

Algemeen Economie Spotlight 1 reactie 2 min. leestijd
Foto via Nyrstar

Budel-Dorplein – Er wordt wereldwijd flink geïnvesteerd in het bedrijf. Nyrstar werd in 2019 eigendom van Trafigura, een wereldleider op het gebied van de grondstoffenhandel die voor extra kapitaal zorgt waardoor Nyrstar aan de wereldtop blijft.  

Op het fabrieksterrein (site) in Budel – ook bekend als ‘de Zink’ en al bijna 130 jaar een vaste waarde in Budel-Dorplein – werden onlangs bijvoorbeeld een nieuwe koeltoren en wastoren in dienst genomen, een investering van ruim 22 miljoen euro. 

Deze en alle toekomstige investeringen helpen Nyrstar’s zinkproductie te maximaliseren én hun operaties steeds duurzamer te maken. Zo is Nyrstar Budel sinds begin 2021 overgegaan tot de aankoop van 100% groene stroom, wat de broeikasgasemissies van de vestiging nagenoeg op nul brengt. Kortom, het gaat goed bij Nyrstar.

Al die investeringen hebben mankracht nodig. Daarom blijft Nyrstar op zoek naar nieuwe collega’s en organiseren ze  een ‘op de koffie’ waar je vrijblijvend kennis kunt maken met de organisatie.

Geïnteresseerden kunnen dan meer te weten komen over zaken die Nyrstar belangrijk vindt, zoals opleiding en ontwikkeling. Ongeveer 70% van de huidige leidinggevenden bestaat uit collega’s die intern zijn doorgegroeid. Er kan dus met recht worden gezegd dat je bij Nyrstar je hele loopbaan uitgedaagd blijft. 

Ben je op zoek naar een zin(k)volle baan in een warm en open bedrijf waar iedereen gelijk is?  

Ga de avond van dinsdag 29 juni of donderdag 1 juli persoonlijk op de koffie bij Nyrstar Budel – Hoofdstraat 1 in Budel-Dorplein. Gezien de coronamaatregelen graag even aanmelden via [email protected] of via onze website: www.zinkwerkt.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie