Peter van de Anderhalvemeter nog heel even ‘coronaboa’

1 reactie

Zaterdag werd ‘stap 4’ van het openingsplan van kracht en dat betekende dat alles weer open kon op en de mondkapjes thuisgelaten mochten worden. Een corona-maatregel is wel nog steeds van kracht en dat is de 1,5 meter afstand.

In Weert woont ‘Peter van de anderhalve meter’ die op humoristische wijze toeziet dat mensen de 1,5 meter afstand in acht nemen. Jack Houben, zoals Peter in het echt heet, haalde zelfs de landelijke media toen hij als BOA (Bijzonder Opvallend Artiest) aan de slag mocht gaan in Waalwijk.

De vrolijke BOA stond op diverse markten en in winkelstraten om, ondanks de vervelende coronaperiode, mensen toch een lach op het gezicht te toveren. En op de dag van vandaag lukt hem dat nog steeds. Maar de coronamaatregel 1,5 meter afstand zal op enig moment gaan verdwijnen. Maar zo creatief dat Jack was om het typetje ‘Peter van de anderhalve meter’ te verzinnen, zo creatief is hij ook om na de coronaperiode met nieuwe typetjes aan de slag te gaan.

Hoe dan ook, de positiviteit en creativiteit hebben Jack als artiest door de coronaperiode geloodst. In de video vertelt hij er meer over.

Bekijk de video: https://youtu.be/y698BuddUUc

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie