Afscheid groep 8 bij Basisschool Aan de Bron

Vandaag namen 36 leerlingen van basisschool Aan de Bron afscheid van hun school. Na een loopbaan van 8 jaar is het tijd om goed afscheid te nemen. Dit wordt traditiegetrouw gedaan door de leerlingen daadwerkelijk van het schoolplein af te spuiten.

Dit jaar was ook de brandweer aanwezig en maakte dit spektakel extra spannend. De aanwezigen vonden het leuk om te zien, dat niet alleen de leerlingen van groep 8 hier heel veel plezier aan beleefden. Ook de leerlingen, die gewapend met hun waterpistool met een grote big smile stonden ‘te schieten’. Eigenlijk waren alle leerlingen na zo’n waterballet nat. Niet erg, want de weergoden waren goed gezind.

Naast de 36 leerlingen werd er bij Aan de Bron ook afscheid genomen van meerdere collega’s. Zo doet directeur Esther Nabben wegens gezondheidsredenen een stapje terug en gaat Willeke Linssen na de zomervakantie aan de slag in Stramproy als directeur. Ook de conciërge Henk Meulen gaat na vele jaren trouwe dienst met pensioen. En ja, ook zij moesten geloven aan dit waterspektakel. Gelukkig waren ze goed voorbereid in hun t-shirt van ‘SUPER directeur’ (cadeautje van de leerlingen van groep 8).

Iedereen wordt een hele fijne vakantie en natuurlijk heel veel succes volgend schooljaar toegewenst.

Bekijk een ingestuurde video: https://youtu.be/K4imVVjv9-U