Moerepetazie deelt t-shirts uit aan schoolverlaters Odaschool

Vandaag reed de blauwe tourcamper van dé fieëstband uit Wieërt het schoolplein van de Odaschool aan de Annendaal op. Ze kwamen de schoolverlaters een onvergetelijke laatste schoolweek bezorgen.

Dit jaar konden de leerlingen niet op overnachting, maar werd er een activiteitenweek georganiseerd in samenwerking met sponsoren en de ouderraad. Om deze week feestelijk te beginnen hadden de heren een blijvende verrassing in petto, namelijk een knalblauw t-shirt.

Voordat de bus naar de Efteling vertrok kregen de schoolverlaters uit handen van Moerepetazie het t-shirt uitgereikt. De jeugd was er maar wat blij mee en de schoolverlaters trokken het meteen aan. Op de achterkant stonden de sponsoren vermeld die de onvergetelijke week mogelijk maken. Meer informatie vertelt Moerepetazie in de onderstaande video.

Bekijk een video via: https://youtu.be/hPBPFyzOdgw