NMC De IJzeren Man organiseert workshops voor kinderen

De zomervakantie staat voor de deur! Heb jij thuis een Freek Vonk of Sterrin Smalbrugge in spe? Ben je bang dat hij of zij zich gaat vervelen deze zomer? Dat hoeft niet!

Tussen 26 juli en 27 augustus organiseert Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man Weert NatuurAvontuur: spannende workshops voor stoere ontdekkers. Tijdens de eerste editie vorig jaar deden deden er al meer dan 300 enthousiaste avonturiers mee. Ook dit jaar hebben we een supergaaf programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd!

Leuk en leerzaam

Fossielen opgraven, waterbeestjes onderzoeken, koken met ingrediënten uit de natuur… Kinderen leren tijdens de workshops spelenderwijs over natuur, milieu en duurzaamheid. Voor ieder kind en voor iedere leeftijd is er een passend avontuur! Dit alles voor 3 euro per workshop en uiteraard onder professionele begeleiding en volgens de actuele richtlijnen van het RIVM. Oh ja, opgepast: we garanderen niet dat je avonturier schoon mee naar huis gaat!

Inschrijven

Ben je benieuwd? Op de website van het NMC kun je het workshop-programma bekijken en je avonturier inschrijven. We blijven de komende tijd workshops toevoegen, dus houd de site en Social media in de gaten!

Heb je zelf een idee voor een workshop? Ook dat horen wij graag! Neem dan contact met ons op via [email protected].