Ondernemers Jumbo Stramproy slaan vleugels uit naar België

Het ondernemersduo Ralf Jansen en René Puts slaan hun vleugels uit naar België. Vol trots maken ze bekend dat ze als eerste Nederlandse franchisenemers voor Jumbo, de nieuwe Jumbo in het Belgische Bree gaan openen.

Het duo is enorm verheugd dat ze samen met Jumbo de stap naar België kunnen maken. Met hun winkel in Stramproy zijn ze voor veel Belgische klanten al een bekende naam en ze hopen daarmee in Bree net zo’n groot succes te kunnen maken. De spiksplinternieuwe Jumbo zal later dit jaar geopend worden. 

Ralf Jansen: “We zijn enorm verheugd dat we samen met Jumbo de stap naar België kunnen maken. Met onze winkel in Stramproy zijn we voor veel Belgische klanten al een bekende naam en we hopen daarmee in Bree net zo’n groot succes te kunnen maken als in Stramproy. Op dit moment zijn we al heel erg druk met het werven van personeel voor de winkel, het selecteren van lokale en regionale leveranciers en is het bouwproces ook al in volle gang.” 

Focus op één marktgebied 

Stramproy en Bree liggen erg dicht bij elkaar dus het is niet vreemd dat beide winkels door Ralf en René gerund worden. Hiermee ontstaat een compact marktgebied in de grensstreek waardoor er een duidelijke focus op één regio ontstaat. Er is daarom ook met Jumbo overeenstemming bereikt om de winkel in Kerkrade af te stoten. Deze wordt per 20 september overgedragen aan een nieuwe eigenaar.