Voormalig Hermes-kantoor nu wooncomplex met 24 woningen

Na jaren van leegstand werd in 2019 bij de gemeente Weert een principeverzoek gedaan om het voormalige kantorenpand van Hermes om te bouwen naar appartementen en urban studio’s.

Nu in juli 2021 worden de eerste appartementen opgeleverd. Het kantoorgebouw is getransformeerd naar wooncomplex met 24 woningen. De appartementen zijn onderverdeeld in drie ‘segmenten’, namelijk; studio’s, stadsappartementen en duplexappartementen. Variërend in woonoppervlakte en huurprijzen.

​Alle appartementen worden modern afgewerkt. Het enige dat de nieuwe bewoners nog zelf moeten doen is de wandafwerking en de meubels verhuizen. De wanden zijn behangklaar. De badkamer is voorzien van sanitaire afwerking en de kranen zijn in een eigentijdse kleur (zwart) uitgevoerd. De moderne zwarte keuken is greeploos en afgewerkt met inbouwapparatuur.

Verder is het gehele appartement met uitzondering van de natte ruimtes (tegels) afgewerkt met een PVC-vloer in een natuur eikenlook en visgraat gelegde stroken.

Er zijn nog enkele appartementen vrij. Meer informatie kun je vinden via: http://www.vigourinvestments.com/weert en https://www.saelmans.nl/aanbod/vastgoedmanagement/weert/huur/project-30192–/

Bekijk een video-impressie: https://youtu.be/XwFSxLvHvmc