Win een privéconcert met uitzicht over heel Weert

Plaats een reactie

Winactie – Van 12 t/m 18 juli klinkt elk uur een selectie van ingediende verzoeknummers op het carillon vanuit de St. Martinuskerk in Weert. Weet jij de 10 verschillende titels en artiesten te noemen? Maak kans op een privéconcert van beiaardier Frank Steijns op 70 meter hoog in de kerktoren. Met een prachtig uitzicht over heel Weert kun jij genieten van jouw muziek naar keuze op het carillon.

Deelnemen kan door de 10 titels en artiesten te mailen naar [email protected]. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het laatste concert van het Torenfestival op zaterdag 24 juli om 15.00 uur. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Beiaardier Frank Steijns en gastmuzikanten treden tijdens het ‘Torenfestival’ elke zaterdagmiddag om 15.00 en donderdagavond om 20.00 uur op vanuit de toren van de St. Martinuskerk in Weert.Met minstens 70 meter afstand tussen de artiest(en) en publiek is dit concert volledig coronaproof. Het carillon, ofwel het klokkenspel, is het enige instrument dat met de huidige richtlijnen festivalproof is. De artiesten die bovenin de toren staan, zijn in het hele centrum te horen.

10 verrassingsconcerten

Elk optreden tijdens het Torenfestival is een verrassing. Er zijn verschillende nationale en regionale artiesten uit de pop en klassieke muziekwereld te gast en jong talent van RICK speelt mee. Verder kan het publiek verzoeknummers aanvragen. De toren zelf is op meerdere dagen vrij toegankelijk voor bezichtiging.  En met de ‘pubquizen’ kunnen alle terrasjes in het centrum meedoen. “Wij zijn in Weert wereldwijd de eerste die op deze manier een muziekfestival organiseren”, vertelt Frank trots.

Het Torenfestival is een samenwerking tussen Stichting ‘Vrienden van de beiaard’, RICK, Centrummanagement Weert, BOSPOP, het Munttheater, horecaondernemers en gemeente Weert. Kijk voor meer informatie over het programma op: www.torenfestival.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie