Auto ramt bord en belandt in greppel A2 bij Weert

De hulpdiensten zijn zondag rond 14.50 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

Een auto reed in de richting van Weert naar Maastricht en was door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig ramde vervolgens een verkeersbord waarna de auto in de greppel tot stilstand kwam.

Omdat de inzittenden mogelijk bekneld zaten kwam ook de brandweer ter plaatse. Ondertussen waren voorbijgangers gestopt om eerste hulp te verlenen. De man en een vrouw in de auto konden met een helpende hand uit het voertuig komen. Ze zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een berger.

Vanwege het ongeval werd een rijstrook afgesloten. Hierdoor ontstond er een file tot aan Nederweert.

Bekijk een video via: https://youtu.be/bLrLvCwFMY8