Concert met orgel en saxofoon in het Franciscus Huis

????????????????????????????????????

De Orgelkring Franciscus Huis Weert beoogt toegankelijke, eigentijdse en verrassende concerten te organiseren om het eeuwenoude orgel een inspirerende plaats te geven in de huidige tijd. Dit doen ze op zaterdag 7 augustus 2021.

Dit jaar is gekozen voor een programma met twee top-musici die vooral niet de gebaande paden bewandelen. Zij zijn steeds eigenzinnig op zoek naar andere invalshoeken voor hun concerten. Bezoekers kunnen hun hart ophalen bij de ingetogen en virtuose optredens van beide creatieve en artistieke musici.

Dacht je dat muziek van J.S. Bach altijd zwaar is? Na afloop van dit concert zul je daar heel anders over denken, dat is zeker. Zelf betitelen de musici hun concert als ‘De onverdraaglijke lichtheid van Bach’. Je mag een boeiend, gevarieerd en verrassend concert verwachten, dat ruim één uur zal duren.

Of er na afloop de mogelijkheid bestaat voor de gebruikelijke nazit is nog onzeker. Hopelijk kijk je samen met de Orgelkring uit naar dit concert. Ook jouw familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom.

  • Musici: Aart Bergwerff (organist) en Raaf Hekkema (saxofonist Calefax Reed Quintet)
  • Datum: Zaterdag 7 augustus 2021, 20:00 uur
  • Locatie: Franciscus Huis Weert, Biest 43a, 6001 AP Weert
  • Entree: Vrije gave
  • Aanmelden is verplicht: maximaal 120 bezoekers

Dit concert vindt plaats in het kader van het Orgelfestival Limburg 2021. Zie meer details op website https://www.orgelkring-weert.nl