Roeier gereanimeerd na val uit boot bij Biesterbrug

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn dinsdag rond 9.30 uur gealarmeerd nadat er een persoon te water was geraakt.

Ter hoogte van de Biesterbrug was een roeier met zijn boot omgeslagen. Hij werd door omstanders en andere roeiers uit het water gered. De toegesnelde hulpdiensten moesten vervolgens overgaan tot reanimatie. Intussen werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De reanimatie slaagde.

De roeier kwam uiteindelijk weer bij kennis en de brandweer en traumahelikopter werden geannuleerd. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk is de persoon tijdens het roeien onwel geworden.

Bekijk een video via: https://youtu.be/awMgDnT9qig

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie