Rommelroutes in Stramproy, Graswinkel en Keent

Ben je na al dat thuiszitten toe aan wat verandering? Dan is het misschien leuk om een van de rommelroutes te bezoeken. De komende weken staan er drie op de planning.

Stramproy – 29 augustus

De eerste gelegenheid is in Stramproy. Komende zondag, 29 augustus 2021, wordt de vijfde editie georganiseerd van de Rommelroute Stramproy.  Een evenement voor jong en oud met een veelzijdig aanbod van brocante tot leuke hebbedingetjes. De rommelroute duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: https://rommelroutestramproy.webnode.nl/

Graswinkel – zondag 5 september

Ook in de wijk Graswinkel wordt dit jaar weer een rommelroute georganiseerd. Deze vindt plaats op zondag 5 september 2021 en duurt ook van 11.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: https://www.facebook.com/rommelroutegraswinkel.

Keent – zondag 19 september

En natuurlijk wordt ook in de wijk Keent een rommelroute georganiseerd. Daar kun je op zondag 19 september aanstaande door de straten struinen om leuke hebbedingetjes te scoren. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Ook deze rommelroute vindt plaats tussen 11.00 en 16.00 uur.