Wilhelmina ’08 winnaar Weerter Zomerkampioenschap

Algemeen Dorpen Kampioenen Onger os Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Afgelopen weekend werd er op sportpark “De Steinakker” van voetbalvereniging Brevendia uit Stramproy gestreden om de de René Laenen bokaal voor wat betreft het “Weerter Zomerkampioenschap”.

De volgende ploegen hebben zondag 29 augustus 2021 gestreden om deze fel begeerde bokaal: SV Laar; FC ODA; Wilhelmina 08; MMC Weert; DESM & Brevendia. Crescentia moest helaas door blessureleed verstek laten gaan.

Na spannende poulewedstrijden was het uiteindelijk Wilhelmina 08 en MMC die de finale mochten spelen, welke uiteindelijk gewonnen werd door Wilhelmina 08, die zich het komende jaar kampioen mag noemen van de ‘Weerter Zomerkampioenschap’.

Wethouder Wendy van Eijk van de gemeente Weert heeft na complimenten aan de organiserende vereniging en met de mededeling “Mannen het mag eindelijk weer” samen met René Laenen (junior) de bokaal uitgereikt aan de aanvoerder van Wilhelmina 08.

Op zaterdag hebben de reserve elftallen ook gestreden om het ‘Weerter kampioen’, dat uiteindelijk gewonnen werd door het tweede elftal van Brevendia. Daarna was het nog lang gezellig in het clubhuis van Brevendia. En het blijkt dat alle ploegen klaar zijn voor de bekerwedstrijden aanstaand weekend en het nieuwe seizoen 2021/2022.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie