Ambulance onderweg naar spoedgeval crasht op A2 bij Weert

Op de snelweg A2 bij Weert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een ambulance bij betrokken was.

De ambulance was onderweg naar een medische noodsituatie en reed hiervoor op de snelweg A2 in zuidelijke rijrichting. Door onbekende oorzaak kwam de ambulance in een slip terecht en belandde vervolgens naast de snelweg. De ambulance ramde vervolgens een bewegwijzeringsbord en kwam op z’n zijkant tot stilstand in de greppel.

In de ambulance lag geen patiënt ten tijde van de crash. De ambulancebroeder en chauffeur kwamen met de schrik vrij. Ze zijn wel voor controle even naar het ziekenhuis gebracht.

De ambulance raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een berger. Er moest een rijstrook worden afgesloten voor het verkeer. Het was rustig op de snelweg, dus het overige verkeer ondervond geen hinder van het incident.

Bekijk een video via: https://youtu.be/U-Z0cz7eD3U


adbanner