Brandweer moet kermisknuffels rapen na ongeval op A2 bij Maarheeze

Maarheeze – Op de snelweg A2 bij Maarheeze heeft woensdag rond 12.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een aanhanger was gekanteld. Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Eindhoven naar Weert.

De auto met daarachter een aanhanger was namelijk onderweg naar Weert waar het komend weekend kermis is. De spelattractie met ballonnen kwam helaas niet op de plaats van bestemming.

Tijdens het rijden was de aanhanger gaan slingeren. De bestuurder kreeg de situatie niet meer onder controle waarna de aanhanger kantelde en beschadigd raakte. Het gevolg was dat onderdelen en tal van kermis knuffels op de snelweg belandden. De auto kwam in de geleiderail terecht en liep ook schade op. De drie inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De snelweg A2 moest enige tijd in zuidelijke rijrichting worden afgesloten voor het verkeer vanwege bergingswerkzaamheden. De gealarmeerde brandweer hielp met het opruimen van de ravage. Er ontstond een file tot aan Valkenswaard.

De kermisondernemers hadden er zwaar de balen in. Na de vervelende corona-periode overkomt ze dit ook nog eens.

Bekijk een video via: https://youtu.be/RAlHsmvd-6Q