Fietsster ten val in Ell

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Ell – Op de Sebastiaanstraat in Ell heeft donderdag rond 15.25 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Het betrof een fietsster die was gevallen.

Bij een zebrapad wilden twee kinderen oversteken. Op datzelfde moment naderde een echtpaar op een fiets het zebrapad waarna een twijfel moment ontstond over de voorrangssituatie. De fietsers kwam met elkaar in botsing waarna de fietsster ten val kwam.

De fietsster kon niet meer zelfstandig opstaan en uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse. De man was verder ongedeerd gebleven. De vrouw werd in de ambulance medisch onderzocht en is vervolgens naar een verblijfadres gebracht. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie