Kermis in Stramproy: bezoekers en exploitanten reageren enthousiast

Er is weer een kermis in Stramproy. En daar zijn zowel bezoekers en exploitanten bijzonder blij mee. Kermis is natuurlijk voor velen altijd leuk, maar na zo’n vervelende corona-periode zijn de ritjes extra leuk en smaken de suikerspinnen toch wat lekkerder.

Vandaag ging de kermis open voor het publiek. Vanwege de corona-maatregelen is de kermis omheind zodat het aantal bezoekers gemonitord kan worden. Maar dat mag de pret niet drukken. Zowel jong als oud geniet met volle teugen van de kermis.

“Ik vind het gewoon geweldig eigenlijk. Nu staan we hier op de kermis in Stramproy wat een mooie opstelling heeft. Ik heb respect voor de gemeente dat ze dit voor ons gedaan hebben”, reageert exploitant Minus Hinzen. “Buiten het feit dat de attracties voor mij veel te snel zijn, is het hartstikke leuk om weer eens een keer over de kermis te lopen met de kinderen”, vertelt een enthousiaste bezoeker.

Bekijk een video met meer reacties via: https://youtu.be/QkaHW_-F_BY