Taxi en personenauto botsen op kruising bij A2-viaduct

Nederweert/Weert – Op de N275 tussen Weert en Nederweert heeft maandag rond 7.10 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een taxi reed vanuit Weert richting Nederweert en botste ter hoogte van het A2-viaduct tegen een personenauto uit Duitsland die de afrit van de snelweg wilde verlaten. Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen medisch te onderzoeken.

In de taxi zat ook een kind dat blind was. De jongeman was gelukkig, net als de bestuurders van de voertuigen, ook ongedeerd gebleven. De beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger. De jongeman werd door een andere taxi opgehaald.

Er moest een rijstrook worden afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor een flinke file in Weert. De mensen raakten zo gefrustreerd dat ze door de bermen gingen rijden om te kunnen keren op de provinciale weg.