Auto botst tegen rotsblok op Kasteelsingel

Op de Kasteelsingel in Weert heeft dinsdagmiddag een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een auto was van de weg geraakt, een stukje door de berm gereden en vervolgens tegen een rotsblok gebotst. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Zijn auto raakte wel flink beschadigd.

De politie kwam ter plaatse en sloot een deel van de Kasteelsingel richting het Bassin af voor het gemotoriseerd verkeer. De beschadigde auto was namelijk niet meer te verplaatsen en blokkeerde de weg richting de stadsbrug.

Het ongeval gebeurde net voor aanvang van de avondspits en het was al aardig druk op de weg. Gelukkig was daar snel een berger die als ‘rots in de branding’ de auto weg sleepte. Daarna kon de weg snel weer worden vrijgegeven.

Bekijk een video via: https://youtu.be/bD4xGPKsxOk