Creatura nodigt iedereen uit voor concert ‘Samen tegen eenzaamheid’

Plaats een reactie

Creatura uit Weert organiseert volgende week zondag, 10 oktober 2021, haar concert ‘Samen tegen eenzaamheid’. Het koor is al maanden aan het repeteren en nodigt iedereen uit om samen met iemand te komen luisteren. In de onderstaande video hoor je er meer over.

Na een tijd van beperkingen en misschien ook wel van angst en verdriet mogen we elkaar ontmoeten. Het Franciscus Huis Weert opent haar deuren voor iedereen die wil genieten van mooie en ontroerende liederen. Een heerlijk kopje koffie of thee met Weerter vlaai mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Gemengd Koor Creatura uit Weert zingt haar vertrouwde veelzijdige repertoire: van klassiek tot hedendaags. Jan Schroën en zijn vaste begeleider Fer Koolen openen voor ons een muzikale wereld van eerlijke emoties in prachtig dialect.

Vocaal ensemble Phoenix uit Veldhoven bestaat al ruim 40 jaar. Ze zingen een aantal ontroerende klassiekers. Vocaal ensemble ANDIAMO! Uit Weert zingt meerstemmige liederen van klassiek tot close harmony en Toon Konings zal deskundig en empatisch de begeleiding bij de diverse stukken op zich nemen.

Je zal ervaren dat muziek de taal van het hart is. Je bent van harte welkom op 10 oktober in het Franciscus Huis Weert, Biest 43a. Aanvang is 15.00 uur en de entree bedraagt 15 euro, dat in inclusief koffie, thee en vlaai.

Kaartverkoop

  • Bruna Weert – Markt 11 – 13 – Weert
  • Plant en Cadeauwinkel “In de zevende Hemel”, Prinses Marijkestraat 25 – Stramproy
  • Thijs Koolen De Echte Bakker – Sebastiaanstraat 5 – Ell

Of via de website: www.creatura.info

Bekijk een video via: https://youtu.be/WLQc-FG-pB4

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie