Drie auto’s botsen op Julianastraat in Stramproy

Op de Julianastraat in Stramproy heeft zaterdag rond 10.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Er waren drie auto’s betrokken bij het ongeval. Een auto wilde afslaan richting de Prinses Marijkestraat en stopte voor een tegenligger. De automobilist in de auto daarachter kon niet meer op tijd remmen en botste achterop de afslaande auto. Deze afslaande auto botste vervolgens weer tegen de tegenligger.

Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen medisch te onderzoeken. Een bestuurder werd opgevangen in een nabij gelegen woning.

Twee auto’s raakten flink beschadigd door het ongeval. Een berger werd opgeroepen om de auto’s af te slepen. De doorgaande weg in Stramproy was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie besloot om de auto’s van de weg te duwen zodat het verkeer weer door kon rijden. In de zijstraat kon vervolgens het ongeval worden afgewikkeld.