Geslaagde eerste editie FestiFallz vol genietmomenten

De groene omgeving van Sportpark Boshoven, het sfeervol en intiem opgezette festivalterrein, het mooie weer, het eten, grote Nederlandse artiesten en natuurlijk de bezoekers. De formule van de organisatie van FestiFallz was een schot in de roos.

Duizenden mensen hebben afgelopen weekend genoten van FestiFallz, om wat preciezer te zijn een kleine 15.500 mensen. En dan ook de artiesten. Het publiek had bijvoorbeeld Danny Vera kippenvel bezorgd, zo vertelt hij in de onderstaande video. De zanger kon tevens genieten van een gepersonaliseerd kopje koffie.

Zowel de organisatie als de bezoekers reageren enthousiast op het nieuwe festival in Weert. Of het een vervolg krijgt? De organisatie heeft de intentie om te kijken of het vaker gedaan kan worden. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Onder andere ook de inzet van de vele vrijwilligers die het afgelopen mooie weekend mede mogelijk hebben gemaakt.

Geniet via de onderstaande beelden nog een na van iets waar veel mensen naar uit hebben gekeken.

Bekijk een video via: https://youtu.be/O7fPrci2sKU