Pakketbezorger belandt in tuin en botst tegen stroomkast in Ospel

Ospel – Update 21.27u – De hulpdiensten zijn woensdag rond 17.15 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Pastoor Vullersstraat in Ospel.

Op de kruising met de Lemmenhoek was een bestelbus van pakketbezorger in botsing gekomen met een personenauto. De bestelbus botste vervolgens nog tegen een geparkeerde auto en kwam vervolgens in een tuin en elektriciteitskast tot stilstand.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De drie betrokken voertuigen liepen wel blikschade op.

Brandweer

Omdat in eerste instantie niet duidelijk was of het op een elektriciteits- of gaskast ging kwam de brandweer ter plaatse. Ze controleerde de situatie, maar hoefden verder niet in actie te komen. Het voertuig stond niet onder stroom en er kwam ook geen gas vrij. Wel is de straat deels uit voorzorg afgezet.

Huishouders zonder elektriciteit

Door het ongeval zitten een aantal huishoudens in Ospel zonder stroom. De storing is bekend bij Enexis en er is een monteur aangestuurd om het probleem te verhelpen. De actuele status van de storing kun je volgen via: https://www.enexis.nl/storingen-en-onderhoud/ospel/25571182

Update 20.22u – Enexis is nog altijd bezig met het reparatiewerkzaamheden. Ook de brandweer is nog aanwezig uit voorzorg. Enexis verwacht zeker nog tot 22.00 uur bezig te zijn. Tot die tijd zitten een aantal straten in Ospel zonder elektriciteit.

Update 21.27u – Een deel van Ospel zit nog altijd zonder elektriciteit. Dit duurt nog tot middernacht. De bestelbus kan vanwege de veiligheid nu was worden afgesleept. Ken je iemand in Ospel die hulpbehoevend is, ga dan voor de zekerheid even langs of leg even contact met diegene. Misschien kan er iemand wel wat hulp gebruiken.

Bekijk een video: https://youtu.be/TR64KJht-es