Pompoenen uithollen voor Halloweentocht Laarveld & Hushoven

Halloween en pompoenen; ze horen bij elkaar. Volgende week is het weer tijd voor het meest spookachtige feest van het jaar. Op Laarveld en Hushoven staat een heuse Halloweentocht op het programma. En daarvoor vraagt de wijkraad de hulp van alle kinderen uit de buurten.

Aan de slag

De Wijkraad Laarveld-Hushoven roept alle kinderen uit de twee wijken op om pompoenen te gaan uithollen, van een lampje of kaarsje te voorzien en op zondagavond 31 oktober a.s. vanaf 18.00 uur bij de voordeur te zetten. Tijdens de Halloweentocht, die dan gehouden wordt, kunnen alle deelnemers aan de tocht de creaties gaan bekijken.

Aanmelden

Woon jij op Laarveld of Hushoven en wil jij een gekke of enge Halloween-pompoen maken dan kun je aan je ouders vragen om je even op te geven bij de wijkraad. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld even de naam en het adres van de deelnemer. Op kosten van de wijkraad mag je dan een pompoen gaan halen bij de pompoenentuin aan de Hushoverweg 67.

Prijs

De wijkraad zal volgende week via haar website (www.wlvh.nl) een looproute langs alle gemaakte pompoenen publiceren. Daar is dan ook een stemformulier te vinden waarmee iedereen op zijn of haar favoriete pompoen kan stemmen. De drie Halloween-pompoenen met de meeste stemmen krijgen een prijs.