Scooterrijder schuift van talud na botsing op Wetering in Nederweert

Nederweert – Op de Wetering (N266) in Nederweert heeft donderdag iets voor 16.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van Brug 14 (Winnerstraat – Peelsteeg) waren een auto en scooter met elkaar in botsing gekomen. Door de klap belandde de scooterrijder met zijn voertuig in de berm en schoof het slachtoffer via het talud naar beneden. Het slachtoffer belandde uiteindelijk zo’n 30 meter verderop van de locatie waar het botsing had plaatsgevonden.

De brandweer werd opgeroepen om de ambulancedienst te ondersteunen bij het redden van het slachtoffer. Door middel van een ladderwagen werd de scooterrijder naar boven gehesen. Hij is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Het verkeer op de N266 ondervond hinder van het ongeval. De politie kwam ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

Bekijk een video via: https://youtu.be/MQDyBt7MfO8