Veiligheidswaarschuwing Nescafé Gold

Foto via NVWA

De NVWA waarschuwt voor Nescafé Gold. Dit doet de NVWA omdat de producent op dit moment nog niet in beeld is. Na onderzoek bleek dat onder anderen splinters van glas en kunststof aangetroffen zijn in de oploskoffie. Omdat de verontreinigingen groter dan 7 mm zijn, die bij het drinken van de oploskoffie in de keelholte kunnen blijven steken, is deze partij aangemerkt als een schadelijk product en inmiddels voor zover in beeld uit de handel genomen.

Om welk product gaat het?

  • Nescafé Gold met Duitstalig etiket,
  • Beschreven productiecode: 60820814B1 9:15
  • Beschreven THT is 10-2021

Indien je dit product in huis hebt, dien je het niet te gebruiken en via regulier afval af te voeren. Mogelijk kun je ook bij de verkoper terecht om het product in te leveren.