Win een gratis paar schoenen van Henkelman

Winactie – Op vrijdag 22 oktober vanaf 16.00 uur t/m 21.00 uur en zaterdag 23 oktober vanaf 10.00 uur t/m 20.00 uur organiseren ze bij Henkelman in Weert een spectaculaire private sale! Doe mee aan de onderstaande prijsvraag en maak ook nog eens kans op een gratis paar gratis schoenen.

Het is tevens een unieke kans om eens binnen te kijken in de wondere wereld van het schoenenaanbod van Henkelman.  Ze hebben damesschoenen en dameslaarzen, dames-sneakers, herenschoenen, herensneakers, herenboots, kinderschoenen, kindersneakers, kinderbootjes, …en voor iedereen ook al snowboots. Je vindt Henkelman aan de Doemesweg 10 (zijstraat van de Risseweg).

En als extra: tassen-shirts-truien. Kortom, de moeite waard om je slag te slaan. Klanten die meer besteden dan 100 euro besteden krijgen een presentje (let wel op = op). Iedereen is welkom, vooraf aanmelden is niet nodig en parkeren voor de deur aan de Doemesweg 10 is gratis.

Meer informatie: https://henkelman.nl/ en https://www.facebook.com/henkelmanfootwear

Prijsvraag

Maak kans op een paar gratis schoenen en doe mee met het raadspel. In de showroom die je vrijdag en zaterdag kan bezoeken en op de foto’s van dit bericht zie je een glazen pot gevuld met veters. Raad het aantal meters met veters in deze pot. De drie personen die het dichtste bij het aantal meters zit wint een gratis paar schoenen.

Winnaars

Helaas deze prijsvraag is afgelopen! De winnaars hebben per email een bericht ontvangen.

In de glazen pot zaten 11 veters met een totale lengte van 11 meter en 77 cm.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 26 oktober 2021 23.59u. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Henkelman Footwear. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Henkelman kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar. Henkelman zal de winnaars telefonisch benaderen voor het maken van een afhaalafspraak. De winnaars krijgen tevens op 27 oktober per e-mail bericht van WdG (dus check ook ff je spambox die dag).