Eerste spellenmiddag in Theater de Huiskamer geannuleerd

Update – Vind jij het leuk om spellen te spelen zoals ‘Kolonisten van Catan’, ‘Exploding Kittens’, ‘Ticket to Ride’ en ‘Saboteur’ of ben je gewoon nieuwsgierig of heb je zelf een leuk spel? Dan ben je van harte welkom op de maandelijks terugkerende spellenmiddag in Theater de Huiskamer.

Bij Theater de Huiskamer (ingang via St. Raphaelpad) worden tijdens een gezellige middag allerlei spellen gespeeld met een leuke clubje liefhebbers en nieuwsgierigen. Deze middag vindt plaats op iedere tweede zondag van de maand.

De inloop is vanaf 13.30 uur om vervolgens om 14.00 uur te starten met de gekozen spellen. Iedereen mag zijn of haar eigen spel meenemen. De toegang is gratis.

Update: de eerste spellenmiddag wordt geannuleerd vanwege de situatie rondom corona. Ze hopen de tweede zondag van december te kunnen starten.

Meer informatie: https://www.facebook.com/spellenmiddagweert