Fietsster gewond na aanrijding op rotonde Maaslandlaan

Op de rotonde Limburglaan / Maaslandlaan heeft woensdag rond 17.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een bestuurster van een auto had een fietsster op de rotonde over het hoofd gezien waarna een botsing ontstond. Fietsster werd geschept en kwam ten val. Voorbijgangers stopten en boden meteen eerste hulp.

De fietsster had o.a. een lichte hoofdwond opgelopen door het ongeval. Ze is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto was met de schrik vrijgekomen. De voorruit van de auto was flink beschadigd geraakt door het ongeval.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval.

Eerder ongeval

Eerder vandaag had er ook al een ongeval plaatsgevonden, iets verderop, op de Limburglaan. Ook hier raakten een auto en fietsster in botsing met elkaar. Bij dit ongeval was het letsel minder ernstig.