Gezellige Sinterklaasmiddag met leuke voorstelling in het Munttheater

Afgelopen zondag kwam Sinterklaas aan in Weert. Op zondag 21 november vieren ze dit uitgebreid in het Munttheater, met de vrolijke Sinterklaasvoorstelling ‘Wachten op Kado’ (4+).

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee mannen. Zij vullen de dozen met en kado’s. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes uit, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Sokken moeten netjes samengevouwen worden in een klein doosje, een hoge hoed verdwijnt in een goocheldoos en een dinosaurus hoort in een oude doos. Het is bijna pakjesavond, dus er moeten kado’s gepakt en gestapeld worden en er mag niets mis gaan.

Dan stokt de machine! Het enige dat eruit komt is stof en een vreemd geluid. Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Tegen alle regels in nemen ze het heft in eigen hand. De Sint wacht immers op zijn pakjes. Als de kado’s niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado’s!

Na afloop van de voorstelling is er een drankje voor de volwassenen. Voor de kinderen staat er limonade klaar. En… wie zoet is krijgt natuurlijk lekkers!

Kaarten kunnen gereserveerd worden via: https://www.munttheater.nl/agenda/wachten-op-kado/