Jongeman bekneld onder scooter in sloot Haler

112 Algemeen Dorpen Leudal Reageer 1 min. leestijd

Haler – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 6.50 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig ongeval op de Isidoorstraat tussen Stramproy en Haler.

In de bocht waar de Isidoorstraat overgaat naar de Sniekstraat was de bestuurder van een scooter de macht over het stuur verloren. De scooterrijder belandde met zijn voertuig in een droge diepe sloot tussen het fietspad en de weg.

Het slachtoffer kwam bekneld te zitten onder de scooter en kon zichzelf niet meer bevrijden. Hij wist wel nog met pijn en moeite 112 te bellen.

Naast de ambulancedienst en politie kwam ook de brandweer ter plaatse. Samen wisten ze de jongeman onder de scooter uit te halen. Het slachtoffer werd vervolgens gestabiliseerd en daarna met een brancard uit de sloot getild.

De ouders van het slachtoffer waren intussen ook gearriveerd en werden gerustgesteld door de hulpverleners. De jongeman is overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de scooter meegenomen zodat deze gestald kon worden.

Bekijk een video: https://youtu.be/2jRM6Zlz-PU

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie