Jumbo: allergiewaarschuwing Oranje Koeken met Banketspijs

Foto via Jumbo.com

Jumbo haalt per direct Jumbo Oranje Koeken met Banketspijs uit de schappen. Er is sprake van een te hoog gehalte aan melkeiwit in de roze coating en dit staat niet gedeclareerd op de verpakking. Dit kan een gevaar opleveren voor mensen met een allergie voor melk.

Jumbo vraagt haar klanten die allergisch zijn voor melk om de Jumbo Oranje Koeken met Banketspijs met EAN 8718452541584 niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels. Consumenten die niet allergisch zijn voor melk kunnen het product zonder risico consumeren.

Het betreft het volgende product:

  • Product: Jumbo Oranje Koeken met Banketspijs 250g
  • EAN code: 8718452541584
  • THT: Gehele voorraad

Service aan klanten

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.