Winactie: win één van de 10 chocoladeletters van Bacio

Bij Bacio helpen ze de goedheiligman graag met het leveren van lekkernijen om alle zoetekauwen een fijne sinterklaasavond te bezorgen. Ook dit jaar kun je er heerlijke chocoladeletters verkrijgen.

De lekkerste en mooiste chocolade

Op dit moment liggen de winkels van Bacio vol met de lekkerste chocolade waaronder ook chocoladeletters. Chocoladeletters worden helemaal zelf gemaakt van 100% Callebaut chocolade. Alle letters zijn te verkrijgen in melk, puur én witte chocolade. En omdat niet iedereen Sanne of Maarten heet, hebben zijn alle letters van het alfabet gemaakt!

Via de webshop (https://bacio.nl/shop/) kunnen de chocoladeletters en andere sint-producten online besteld worden. Naast het afhalen van je bestelling in de winkel, kun je deze ook thuis laten bezorgen. Via de website zijn de producten eenvoudig te reserveren en ze pakken je letters uiteraard mooi in als je dat zou willen.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht vanuit WdG.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m 2 december 2021 23.59u. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Bacio. De prijswinnaars dienen de prijs zelf af te halen. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. Bacio kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar. De winnaars krijgen op 3 december 2021 per e-mail bericht van WdG (dus check ook ff je spambox die dag).