Auto botst tegen geparkeerde auto’s op Helmondseweg

Op de Helmondseweg in Weert heeft in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 1.50 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een personenauto was van de weg geraakt en vervolgens tegen twee geparkeerde auto’s gebotst. Een derde auto bleek te zijn geschampt. Door de klap belandde een van de auto’s op het naastgelegen fietspad.

Er kwam een ambulance ter plaatse om de bestuurder medisch te onderzoeken. De bestuurder was niet gewond geraakt, maar had vermoedelijk wel de ‘ziekte van Heineken’. De man kon lastig op zijn benen blijven staan en gaf aan erg moe te zijn. Hij mocht snel plaatsnemen in de politieauto.

Omdat het sterke vermoeden bestond dat de man onder invloed was werd hij voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Drie auto’s raakten flink beschadigd door het ongeval en werden afgesleept door een berger.

Bekijk een video: https://youtu.be/Rl5-JxTERjQ