Gratis kerstbomen uit Weerter binnenstad

Vanwege de landelijk afgekondigde lockdown kan het Kerstbomendoolhof in de Weerter binnenstad niet doorgaan. De binnenstad trakteert eenieder die het kan gebruiken op een gratis kerstboom.

Op de Markt verrees in navolging van de succesvolle editie in 2019 wederom een kerstbomendoolhof. Het doolhof was dit jaar nóg groter en bestond uit twee velden die met elkaar in verbinding stonden door een immense loopbrug. Deze week wordt het evenement vanwege de lockdown afgebroken.

Weertenaren die nog op zoek zijn naar last-minute kerstboom zijn van harte welkom deze op de Markt gratis uit te zoeken op dinsdag 21 december tussen 19:00 en 21:00 uur.

Kracht van lokale ondernemers

Het Kerstbomendoolhof was een initiatief van Ambiance Events in opdracht van Centrummanagement Weert. Dat er geen entreeprijs gevraagd werd is dankzij de financiële bijdrage van BIZ Ondernemers, de samenwerking van ondernemers in de binnenstad. Met het niet doorgaan van het evenement wordt de roep voor het lokaal bestellen van je kerstcadeau nog duidelijker. Het zijn immers lokale ondernemers die evenementen als dit mogelijk maken en graag ontvangen zij je ook in de toekomst in een levendige binnenstad. Steun ze tijdens de lockdown door je cadeau niet bij de webgigant te kopen, maar lokaal te bestellen. Veel ondernemers bieden servicegericht maatwerk en bezorgen bestellingen graag aan huis.

Meer informatie en een actueel overzicht van het ondernemersaanbod van de Weerter binnenstad is te vinden op www.cmweert.nl.