Openingsdata Albert Heijn Heerschap Weert bekend

Stan Heerschap grijpt de overgang naar Albert Heijn niet alleen aan om het interieur van de huidige winkels te verbeteren, maar gaat ook de buitenzijde van alle panden vergroten e verfraaien.

Eerder dit jaar werd er daarom gestart met de ruwbouw van zijn vijf supermarkten in Weert, Nederweert en Heythuysen. De vertrouwde supermarkten worden Albert Heijn. Dit zal best even wennen zijn, maar ook daar is het straks lekker thuiskomen. De vriendelijke medewerkers en ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap verhuizen namelijk gewoon mee.

Eerdere transformaties

“Waar mijn ouders met hun supermarkten van Vivo naar Super en vervolgens van Super naar Super de Boer gingen, ging ik van Super de Boer naar Jumbo en nu van Jumbo naar Albert Heijn. Hoewel de formules veranderen, is er één ding dat nooit zal veranderen: Heerschap blijft Heerschap, zoals je al meer dan 50 jaar van ons gewend bent!” aldus eigenaar Stan Heerschap.

Voor het zover is, worden de winkels eerst verbouwd. De oplettende kijker heeft vast en zeker gezien dat Heerschap Groep enkele maanden geleden gestart is met de aanpassingen aan de buitenzijde. De klanten kunnen hierdoor blijven winkelen en straks gaat het afbouwen naar Albert Heijn daardoor een stuk sneller.

Werkzaamheden

De eerste contouren van de nieuwe winkel in Boshoven zijn al goed zichtbaar. Door de panden van de winkels aan de passage toe te voegen wordt deze supermarkt vergroot. Er is gewerkt aan de nieuwe ingangen, waardoor er nu gebruik wordt gemaakt van een tijdelijke ingang.

Daarnaast wordt de gevel aan de Boshoverweg op dit moment voorzien van glaswerk waardoor er meer daglichttoetreding ontstaat.

Ook bij de winkel in Moesel zijn enkele aangrenzende panden gekocht om de winkel te kunnen vergroten. Deze week zijn de werkzaamheden aan de nieuwe ingangen gestart. Verder worden vooral achter de schermen voorbereidingen voor de grote ombouw getroffen. Deze supermarkt zal als eerste Albert Heijn Heerschap haar deuren openen.

Hoewel het voor de klant in de winkel niet zichtbaar is, wordt er ook bij de winkel in Leuken hard gewerkt aan het vergroten van het pand. Deze winkel is vanaf de opening aan het Sint Jobplein zo’n succes dat het magazijn simpelweg te klein werd. Door de aanbouw van het nieuwe magazijn kan ook deze winkel weer een stukje groter worden.

Albert Heijn Heerschap

“Grotere winkels, brede(re) gangpaden en een ruimer assortiment zijn slechts enkele voordelen voor onze klanten. Om dit te realiseren, zal er ook aan de binnenzijde het een en ander moeten gebeuren.” zegt Stan.

De winkels zullen gefaseerd hun gele deuren sluiten en hun blauwe deuren openen, zodat iedereen te allen tijde terecht kan bij een van de Heerschap supermarkten. De eerste winkel, Jumbo Heerschap Moesel sluit op 6 januari om 18.00 uur haar deuren. Na een grote verbouwing opent Albert Heijn Heerschap Moesel 25 januari om 16.00 uur. Het vertrouwde team heet je van harte welkom in hun nieuwe winkel! Natuurlijk zijn er ook spectaculaire openingsacties voor alle klanten.

Albert Heijn Heerschap Boshoven opent haar deuren op 8 februari en de feestelijke opening voor de derde Wieërter winkel, Albert Heijn Heerschap Leuken staat gepland op 15 februari.

Bakkerij Heerschap

“Gedurende de sluiting van de winkels staan de medewerkers van de andere filialen voor iedereen klaar. Telkens als we één winkel verbouwen, blijven de andere twee winkels in Weert gewoon geopend. Uiteraard zullen wij onze klanten hierover tijdig informeren, zodat iedereen precies weet wanneer je in Moesel, Boshoven en Leuken terecht kunt.” legt Stan uit.

Ook het assortiment van Bakkerij Heerschap hoeft de klant zeker niet te missen. Het gehele assortiment is en blijft vanzelfsprekend verkrijgbaar bij alle Heerschap winkels. Daarnaast worden binnenkort diverse favoriete producten toegevoegd aan het assortiment van Albert Heijn Muntpassage en Albert Heijn Dries in Weert. Op deze manier kunnen alle Weertenaren dichtbij terecht voor de ambachtelijke bakkerijproducten.