Politie Cranendonck zoekt eigenaren van (gestolen) fietsen

Maarheeze – De politie Cranendonck is op zoek naar de eigenaren van diverse fietsen.

Agenten treffen al enige tijd op en rondom het NS-station in Maarheeze veel rondslingerende fietsen aan. Ook op en rondom het AZC in Budel treft de wijkagent fietsen aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, mogelijk zijn ook enkele fietsen afkomstig uit Weert.

In samenwerking met het COA en beveiligingsbedrijf Trigion worden regelmatig fietsen aangetroffen waarvan niet bekend is wie de eigenaar is. Omdat het om steeds meer fietsen gaat plaatst de wijkagent elke dinsdag een post op Instagram om de eigenaren op te sporen.

Ben jij of ken jij de eigenaar van een fiets? Dan kun je contact opnemen met de politie Cranendonck via telefoonnummer 0900-8844 of stuur via Instagram een berichtje naar de wijkagent.

Is jouw fiets gestolen? Doe dan aangifte en vermeld in de aangifte het framenummer.