Vrouw in de boeien na incident bij spoorwegovergang in Baexem

Baexem – De hulpdiensten kregen donderdagavond rond 23.15 uur een melding van een incident op de Heythuyserweg (N279) in Baexem.

Toen de politie arriveerde snelden agenten zich naar een stilstaande Intercity-trein die nabij de spoorwegovergang stilstond. In de trein was een vrouw aanwezig die door de agenten in de boeien werd geslagen.

De trein is vervolgens naar de spoorwegovergang gereden waar de agenten zijn uitgestapt. De vrouw lag geboeid op de grond en is vervolgens door agenten in een politie-auto gestopt. De vrouw stribbelde wat tegen, maar kon uiteindelijk veilig naar het politiebureau worden vervoerd.

Niemand is gewond geraakt bij het incident. Wat er zich precies heeft afgespeeld kon de politie donderdagavond niet zeggen. Het verkeer op de provinciale weg en het treinverkeer heeft wel enige tijd hinder gehad van het incident.

Bekijk een video via: https://youtu.be/zMx9OORBRwQ