Win een cocktailbox (kerst special) van J.D. Hospitality

Winactie – Speciaal voor de feestdagen is er een winactie opgezet samen met J.D. Hospitality! Bartender Jan Dirk Huijser van Reenen uit Weert heeft speciaal voor jullie zijn nieuwste kerstspecial cocktailbox ter beschikking gesteld. Via WdG mogen we twee boxen verloten.

Misschien heb je op social media wel eens zijn cocktailboxen of creatieve cocktails voorbij zien komen. Cocktails met suikerspin, cocktails met popcorn, niks is te gek voor de cocktailboxen van J.D. Hospitality. Jan Dirk heeft in het begin van de coronacrisis een premium cocktail ervaring in de markt gezet met zijn J.D. Cocktailbox(en). Als cadeautje, relatiegeschenk of bedrijfsactiviteit was het direct een regelrecht succes. Door landelijke media zoals Linda.nl werd dit al snel opgepikt. 

Maar wat houdt een cocktailbox precies in?

In een J.D. cocktailbox zitten altijd alle ingrediënten om 6 cocktails te kunnen maken. Een wat frissere, complexere en een wat zoetere cocktail. Voor ieder wat wils! Jan Dirk bedacht een manier om mensen toch te laten genieten van lekkere en mooie cocktails in deze toch bizarre tijden. Met de nog altijd groeiende cocktailcultuur, brengt hij met de verse ingrediënten, huisgemaakte siropen en puree’s cocktailbar niveau cocktails bij jou thuis. Het leven is te kort voor matige drankjes en met deze box de professionele instructievideo’s, maak jij binnen no-time de mooiste creatieve cocktails voor je vrienden en familie.

De cocktailboxen kosten 59,95 euro incl. een luxe RVS cocktailshaker en wordt persoonlijk bij je thuis afgeleverd (Weert) of per post bezorgd in de rest van Nederland.

Naast cocktailboxen verzorgt J.D. Hospitality ook cocktailcateringen op feesten, cocktailworkshops en personeels trainingen. Kijk eens op de website www.jdhospitality.nl voor meer informatie en blijf op de hoogte via @jan.dirk.hospitality via Instagram.

De kerst cocktailboxen zijn gelimiteerd beschikbaar en nu nog te bestellen. Wil je kans maken op de kerstspecial cocktailbox? Doe dan mee met de prijsvraag onder de video. Veel succes!

Bekijk een video: https://youtu.be/ndDaGA4prMg

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben per e-mail een bericht ontvangen.

Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. Deelname kan alleen door inwoners uit de gemeenten Weert, Cranendonck, Nederweert en Leudal. De prijsvraag duurt t/m 19 december 2021 23.59u. De winnaars krijgen per mail bericht van WdG. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met J.D. Hospitality. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. J.D. Hospitality kan vragen om een foto te maken van de prijswinnaar.