Auto uit de bocht en tegen boom op Geuzendijk

De hulpdiensten zijn dinsdag rond 21.30 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de Geuzendijk in Weert.

Op de weg tussen Budel en Weert was een auto uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde bij de inmiddels beruchte s-bocht. De klap was zo hevig dat een dikke tak van de boom omlaag viel.

Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat kwam ook de brandweer ter plaatse. Het slachtoffer wist uiteindelijk op eigen kracht het voertuig te verlaten. Hij werd opgevangen door voorbijgangers. De man is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer hielp bij het reinigen van het wegdek en het opruimen van de afgevallen tak. De tak moest hiervoor in stukken worden gezaagd. De auto raakte zwaar beschadigd en wordt afgesleept door een berger. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer.

Wees voorzichtig

Mocht je vanavond, vannacht of morgenvroeg de weg op gaan wees dan extra voorzichtig! De buitentemperatuur ligt rond het vriespunt, dus het kan verraderlijk glad zijn op de weg.

Bekijk een video: https://youtu.be/X8NWG2hB354