Flinke schade bij ongeval in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – De hulpdiensten zijn vrijdag rond 15.45 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Kelperweg in Kelpen-Oler.

Een auto was uit de bocht gevlogen en van de weg geraakt. Door de betonnen wegafscheiding raakte de bestuurster helemaal de controle over het voertuig kwijt. De auto botste tegen een lantaarnpaal en door de klap viel de lamp tegen de ruit van de woning aan. De ruit van de woonkamer raakte hierdoor beschadigd.

De auto belandde in de tuin en kwam tegen de schuur naast de woning tot stilstand. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. Er kwam wel een ambulance ter plaatse, maar de ambulancebroeders hoefden niemand te behandelen. De bestuurster is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

De beschadigde auto zal worden afgesleept door een berger. Het ongeval zal verder afgehandeld worden door de verzekering.

Bekijk de video via: https://youtu.be/JPucXnvGFi4