Politie zoekt beelden van incident Muntpassage

Zaterdag (15 januari 2022) heeft in de Muntpassage rond 16.00 uur een incident plaatsgevonden. De politie is op zoek naar beelden hiervan.

Ter hoogte van Bakker Bart / Albert Heijn werd een man aangesproken door twee BOA’s. Dit naar aanleiding van een gepleegde overtreding. De man die werd aangesproken rende vervolgens weg, maar een voorbijganger schoot te hulp waarna de man kon worden aangehouden. De man is vervolgens aan de politie overgedragen. De voorbijganger die had geholpen was gewond geraakt.

Mogelijk hebben verschillende mensen het incident gefilmd, zo meldt de politie. De politie is op zoek naar deze beelden. Heb jij iets gezien of ken je iemand die meer weet over deze zaak, bel dan naar 0900-8844 of anoniem 0800-7000 en verwijs daarbij naar registratienummer PL2300-2022014186.