Scouting Hubovra viert 50-jarig jubileum in 2022 met veel activiteiten

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Al sinds 1972 organiseert scouting Hubovra iedere week verschillende, leerzame, leuke, en avontuurlijke programma’s voor iedereen vanaf 5 jaar. Scouting Hubovra bestaat in 2022 dus 50 jaar en dat moet groots gevierd worden!

Zo wordt het jubileumjaar spectaculair geopend met een heuse bingo via livestream (Hubingo) voor alle leden op 15 januari. Tijdens deze opening is er ook nog een challenge, en zullen de andere jubileumactiviteiten van 2022 onthuld worden. Alvast een tipje van de sluier… o.a. een legendarische greppeltocht en een reünie feestavond staan op de planning.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten in het jubileumjaar? Volg hen dan op Facebook (Scouting Hubovra) en Instagram (@scoutinghubovra).

Benieuwd geworden naar scouting?

Ondanks corona is de scouting, weliswaar in aangepaste vorm, gewoon doorgegaan. Lekker buiten spelen, op het speelveld bij de blokhut ‘de Pielskoel’, of in het eigen ‘scoutingbos’ om bijvoorbeeld hutten te bouwen.

Ook heeft scouting Hubovra de beschikking over een eigen (sport)zaal, klimwand, en buitenkeuken met pizza oven. Zo kun je bij scouting Hubovra een totaalprogramma van sport en spel, uitdagende scoutingtechnieken, pionieren, koken, knutselen, en natuur verwachten.  En ook niet onbelangrijk, bij scouting leer je samenwerken en maak je nieuwe vrienden en vriendinnen voor het leven!

Zin gekregen in avontuur? Je bent welkom bij scouting Hubovra vanaf 5 jaar tot 21 jaar als lid, en daarna natuurlijk ook als leiding of bestuurslid! Je mag altijd 3× gratis meedoen bij jouw leeftijdsgroep om te zien of je het leuk vindt.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.hubovra.nl of mail naar [email protected]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie