Bewoner AZC Budel in been gestoken tijdens vechtpartij

112 Algemeen Cranendonck Regio 18 reacties 1 min. leestijd

Budel – Update – De ambulancedienst uit Weert en politie van Cranendonck en Weert kregen zondagavond rond 20.35 uur een melding binnen van een steekincident op het AZC in Budel.

Op het terrein van het AZC had een vechtpartij plaatsgevonden waarbij meerdere bewoners bij betrokken waren. Een 24-jarige man werd hierbij in zijn been gestoken.

Het slachtoffer is voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Dit gebeurde met politiebegeleiding. Een 19-jarige man is aangehouden.

De verdachte is naar het politiebureau overgebracht voor verder onderzoek. Agenten spreken ter plaatse nog met een aantal getuigen om het hele gebeuren duidelijk te krijgen.

Update maandag 13.40u:

Zowel de verdachte als het slachtoffer waren bewoners van het AZC, zo meldt de politie maandag.

Rond 20.30 uur zou het 19-jarige slachtoffer zijn aangevallen door een groepje mannen. De aanleiding daarvoor is nog onbekend. Het slachtoffer zou klappen hebben gekregen en zijn keel werd dicht geknepen. Nadat de jongen was ontzet door beveiligingsmedewerkers van het AZC bleek hij ook een oppervlakkige steekwond in zijn been te hebben. Het onderzoek is nog gaande.

Bekijk een video: https://youtu.be/ajdbhk_6gqY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
18 reacties