Funkey Fiësta; een mooie kennismaking met hockey

Algemeen Sport Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 5 maart organiseert H.V. Weert van 10.00 tot 12.00 uur weer een Funkey Fiësta. De Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsmoment, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, met de hockeysport en de hockeyvereniging.

Deze activiteit wordt georganiseerd om de start van het nieuwe ‘Hockey na school’ seizoen te vieren. Er worden verschillende hockeyspelletjes aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers.

Daarnaast sluit ook de Rabo Urban Sport Tour vanuit Punt Welzijn aan met opblaasbare attributen. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers.

Locatie

De Funkey Fiësta vindt plaats op de hockeyvelden van H.V. Weert, aan Parklaan 1a in Weert (bij de Lidl aan de overzijde van de Ringbaan).

Inschrijven

Schrijf je in via Punt Welzijn door op de volgende link te klikken: www.puntwelzijn.nl/activiteiten. Mocht je al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat je een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, meeneemt. Inschrijven is mogelijk t/m donderdag 3 maart. Bij 100 deelnemers is de activiteit vol. Wees er dus snel bij!

Mochten er nog vragen zijn, bij de toegangspoort van de hockeyvelden zal de Jongste Jeugd Commissie staan om deze te beantwoorden. Of stuur een mail naar Syb Peeters van Punt Welzijn via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie