LikeU2 met zanger Hans Reinders uit Weert brengt U2-sound naar Munttheater

Winactie – Onder de titel ‘U2 – The Dutch Connection’ brengt LikeU2 op zaterdag 5 maart de muziek van hun Ierse helden naar het Munttheater. Hoofdlijn in de show is de speciale band die de heren van U2 met Nederland hebben.

LikeU2

LikeU2 bestaat uit oprichter en gitarist Leon Claessens uit Roermond, zanger Hans Reinders uit Weert, bassist Emiel Joosten uit Stramproy en drummer Ger Joosten uit Vierlingsbeek. De band heeft al op diverse grote podia en festivals gestaan en getoerd met internationale bands als The Vipers, de Italiaanse Queen tribute en AC/DC UK. Daarmee behoort LikeU2 tot de beste U2 tribute bands van Europa.

De strakke liveband neemt je mee op een groots muzikaal avontuur. Met hun geweldige sound, uitstraling, enthousiasme en samen meer dan 60 jaar U2-ervaring, weet de band als geen ander het unieke U2 geluid en gevoel over te brengen.

U2 – The Dutch Connection

De theatershow is een met verhalen doorweven muziekspektakel. Ondersteund door uniek beeldmateriaal en gepresenteerd met een flinke dosis humor wordt U2’s unieke band met Nederland beschreven. Ruim 30 jaar U2 komt voorbij; hun grootste hits, afgewisseld met enkele onbekendere pareltjes van de band.

Win twee gratis kaarten met de LikeU2 prijsvraag

Maak kans op twee gratis kaarten voor deze voorstelling. Beantwoord de vraag ‘Hoe heten de vier leden van U2?’ en stuur je antwoord o.v.v. prijsvraag LikeU2 vóór 2 maart naar [email protected].

Tickets

Reserveer je tickets via www.munttheater.nl/agenda/likeu2/, bij de theaterkassa van het Munttheater of via 0495-513575

Bekijk een video: https://fb.watch/bm5qkqnO4v/