Theater de Huiskamer gaat weer open en trakteert

Plaats een reactie

Na veel regelen en voorbereidingen en van weken van verplichte sluiting gaat Theater de Huiskamer vanaf komend weekend, 5 en 6 februari 2022 weer open.

Om deze heropening feestelijk te beginnen biedt het theater op zaterdag een gratis cabaretavond aan met niemand minder dan Jasper van Kuijk. Op zondag start De Boventoon (talkshow) en deze keer is Marc Bonten te gast.

Wil je de opening ook vieren? Reserveer dan snel jouw ticket op https://www.theaterdehuiskamer.nl/

Jasper van Kuijk | cabaret | 5 februari 2022 | 19:00u

Jasper van Kuijk is cabaretier en columnist. In de Volkskrant schrijft hij de column ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’, waarin hij denkfouten in hedendaags ontwerpen fileert.
Jasper is ook regelmatig te horen als Spuit 11 bij het Radio 1-programma Spraakmakers en was eerder columnist voor Radio EenVandaag, De Ingenieur en NRC. Ook schreef hij mee aan het satirische tv-programma Koefnoen.

De Boventoon met Marc Bonten | talkshow | 6 februari 2022 | 15.00u

Zondag 6 februari gaat de Boventoon van het slot. Met een gast die iets te melden heeft en live muziek die daarbij past. Harrold en Wim praten met Marc Bonten, Professor of Molecular Epidemiology of Infectious Diseases, over de muziek in zijn leven. En uiteraard gaan ze naar muziek luisteren. Live muziek met The Hot Buskers!

Prof. dr. Marc Bonten (56, geboren te Weert) is arts-microbioloog, hoogleraar medische microbiologie en coördinator infectieziekten en epidemiologie aan het UMC Utrecht. Daarnaast is hij lid van het Outbreak Management Team (OMT). Regelmatig is hij ook te gast bij tv programma’s als Op1, Nieuwsuur en Een vandaag. Ook is hij een graag geziene gast bij opinieprogramma WNL met Rick Nieman.

Binnenkort horen ze of nóg een gast aanschuift;

Reserveren verplicht

Vanaf nu kun je tickets reserveren voor de voorstellingen. Dat kan via de website: https://www.theaterdehuiskamer.nl/. Let op! Tot half februari 2022 blijft de anderhalve maatregel van kracht en is een coronavaccinatie/testbewijs verplicht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie