Voorbijgangers bezorgd om tukkende man op fietspad Nederweert

Nederweert – Voorbijgangers en hulpdiensten hebben zich maandagavond ontfermd om een man die op het fietspad van de Staterweg in Nederweert lag te tukken.

Hoewel de man geen vlieg kwaad deed waren er toch wat zorgen. De man lag onder een deken en was lichtgewond aan zijn been en een lip. Er werd een ambulance opgeroepen die met spoed ter plaatse kwam. De man werd medisch onderzocht, maar hij bleek verder in orde te zijn. Er was geen reden om hem naar het ziekenhuis te brengen.

Aan de agenten vertelde de man dat een vriend voor hem eten was gaan halen. Volgens omstanders vertoonde de man wat verward gedrag.

Nadat agenten hem hadden gesproken en de ambulance was vertrokken kroop de man weer onder zijn witte deken op het ijskoude betonnen fietspad.

De politie kijkt nog even aan of er daadwerkelijk een vriend van hem zal arriveren. Intussen zijn er weer voorbijgangers gestopt om te kijken of de man in orde is. Mocht de situatie later vanavond niet veranderen zal de politie kijken welke verdere stappen ze kunnen ondernemen.