Zet jij je al in tijdens NLdoet?

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Punt Welzijn maakt je graag attent op de klussen die dat weekend in Weert en Nederweert plaatsvinden.

Ook in het Weerterland zijn er verschillende klussen georganiseerd door verenigingen en organisaties. Het opknappen van een kantine, het aanleggen van een (belevings)tuin, een high-tea verzorgen voor bewoners van een verzorgingshuis en nog veel meer leuke klussen om in beweging te komen en deze lokale verenigingen en organisaties te helpen.

Heb jij interesse in het meedoen aan een leuke klus tijdens NLdoet op een veilige manier? Wil je weten welke klussen er in het Weerterland aangemeld zijn, kijk dan op www.nldoet.nl.